Sprong in het diepe

Een tijdje terug schreef ik een to do list van allerlei dingen die ik dit jaar graag wilde bereiken. Inmiddels zijn we 6 maanden verder en blik ik terug op wat ik inmiddels al kan schrappen en wat nog niet.

Terugblik to do list

Bovenaan mijn lijstje stond veel genieten met een uitroepteken!
En dat is iets wat ik zeker de afgelopen tijd heb gedaan. Bijna een jaar geleden heeft mijn allerliefste mama in rust haar lichaam verlaten en ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het leven allemaal niet zo serieus moet nemen. Ik optimaal moet genieten en de dag plukken zoals het komt.

Goals

Natuurlijk ben ik ambitieus en heb ik doelen gesteld die ik heel graag wil behalen.

Een groot doel is (welke ook op mijn lijstje stond was) Djoena next level tillen. En het afgelopen half jaar heb ik al veel uurtjes besteed aan mijn webshop en begint alles eindelijk een beetje vorm te krijgen. Ik heb een photoshop cursus gevolgd bij de Nieuwe Veste in Breda en kan nu zelf aan de slag met de product foto’s.

Reis naar Thailand en Myanmar

En ik ben onlangs weer een klein maandje naar Myanmar en Thailand gegaan om nieuwe accessoires te scoren. En ik kan jullie vertellen dit is gelukt 🙂
We hebben een hoop nieuwe notitieboeken mogen toevoegen aan het assortiment en er is nu veel meer keus aan tassen, enkelbandjes, sandalen en haaraccessoires.

Sprong in het diepe

Om een droom waar te maken moet je soms een sprong in het diepe wagen. En dat is exact wat ik afgelopen maand heb gedaan. Ik heb mijn parttime job bij PostNL beëindigd om volledig te gaan focussen op Djoena. Ik vind het super spannend klaar om echt te gaan ondernemen :D! 29  juni heb ik mijn laatste werkdag en start ik vrijwel direct met het marktseizoen.

Hoe dit allemaal verloopt vertel ik je snel in mijn nieuwe blogs 🙂

Liefs Djoen!